//

Proslave

Bezbrižna, privatna proslava u prirodi

Dobrodošli na Ranč Elena - proslavite svoje posebne trenutke u autentičnom ambijentu našeg ranča, okruženog prirodom i spokojem. Bilo da je proslava krštenja, rođendan, ili korporativni događaj, naš prostor nudi savršen spoj elegancije i rustikalnog šarma.

//

Kuća i Ranč

Opremljena kuća, rustikalni ranč

Uz funkcionalnu kuću, ranč nudi brojne zanimljivosti – igralište za decu, razne rustične stolice i stolove predivne voćnjake i autentične stare mašine.

Potpuni Mir

Ranč je smešten na prostranom imanju od 80 ari. Očekuje Vas potpuni mir i tišina, gde ćete uživati u zvucima prirode i životinja.

Minut do Grada

Naš ranč je udaljen samo par minuta od grada, savršeno mesto za beg u prirodu uz blizinu svih urbanih sadržaja.

//

Zvuci Sreće

Dečije igralište

Na našem ranču, mališani će pronaći pravi mali raj za igru! Dečije igralište nudi sve što je potrebno za zabavu: osvežavajući bazen, ljuljaške, klackalice i šatore za igru. Osim toga, deca mogu uživati u voćnjaku gde mogu brati i jesti neprskano voće direktno s drveta. Ovdje deca mogu istraživati, stvarati nove prijatelje i provoditi nezaboravne trenutke na svežem vazduhu. Savršeno mesto za bezbrižno uživanje i igru na otvorenom!

//

Specifikacije

Naš objekat u brojkama

//

Javite se

Stupite u kontakt sa nama

Bilo da imate pitanje, želite da saznate više o našim uslugama ili želite da rezervišete svoj termin, možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili direktno putem WhatsApp-a. WhatsApp dugme za brzi chat nalazi se u donjem desnom uglu Vaše stranice. Takođe, uvek ste dobrodošli da nas posetite lično. Ako Vam je lakše, slobodno popunite kontakt formu pored, i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Za brza pitanja i odgovore, posetite našu stranicu Pitanja.

Imate pitanja?