//

Prenoćište

Buđenje uz zvuke prirode

Uživajte u mirnom i opuštajućem ambijentu našeg modernog ranča, savršenom za bekstvo iz svakodnevnice. Na korak od grada, nudimo udoban smeštaj sa svim savremenim pogodnostima, idealan za kratak odmor ili produženi boravak.

//

Kuća i Ranč

Moderna kuća u sred prirode

Uživajte u savršenoj harmoniji između modernog komfora i prirodne lepote! Ova savremeno opremljena kuća smeštena je u mirnom kutku prirode, pružajući Vam idealno utočište za opuštanje i bežanje od gradske gužve.

Potpuni Mir

Ranč je smešten na prostranom imanju od 80 ari. Očekuje Vas potpuni mir i tišina, gde ćete uživati u zvucima prirode i životinja.

Minut do Grada

Naš ranč je udaljen samo par minuta od grada, savršeno mesto za beg u prirodu uz blizinu svih urbanih sadržaja.

//

Jutrenje

Kafa ili Čaj uz zvuk ptica

Zamislite jutro kada Vas sunčevi zraci miluju po licu dok se polako budite. Uživajte u prvoj kafi ili čaju u potpunom miru, okruženi svežim mirisima prirode Srema. Ovaj trenutak tišine pruža savršenu priliku za opuštanje, dok se gleda u ravno prostranstvo pred Vama. Svaki gutljaj donosi osećaj spokojstva, dok ptice pevaju u pozadini. Osetite kako se Vaša energija puni, spremni za novi dan ispunjen avanturama ili jednostavno uživanje u trenutku.

//

Specifikacije

Naš objekat u brojkama

//

Javite se

Stupite u kontakt sa nama

Bilo da imate pitanje, želite da saznate više o našim uslugama ili želite da rezervišete svoj termin, možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili direktno putem WhatsApp-a. WhatsApp dugme za brzi chat nalazi se u donjem desnom uglu Vaše stranice. Takođe, uvek ste dobrodošli da nas posetite lično. Ako Vam je lakše, slobodno popunite kontakt formu pored, i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Za brza pitanja i odgovore, posetite našu stranicu Pitanja.

Imate pitanja?