//

Prenoćište

Odmorite u tišini, tik do grada

Ranč Elena je savršeno mesto za miran i opuštajući smeštaj u prirodi, udaljeno samo nekoliko minuta od urbanog centra. Naša moderno uređena oaza mira nudi idealan prostor za noćenje, sa svim savremenim pogodnostima koje garantuju udoban i bezbrižan boravak. Bilo da tražite beg od gradske gužve ili vikend za opuštanje, Ranč Elena je pravo mesto za vas. Rezervišite svoje prenoćište i uživajte u prirodnom okruženju, uz sigurnost i udobnost modernog smeštaja.

Prirodna Tišinaa

Komforan Smeštaj

Opremljena Kuhinja

Objekat Obezbeđen

Ranč Elena

Uživajte u
tišini prirode

//

Proslave

Priredite slavlje u miru, a blizu svega

Ranč Elena je savršeno mesto za organizaciju proslava u prirodi, samo nekoliko minuta od centra grada. Naš prostrani i moderno opremljeni prostor pruža idealne uslove za proslave krštenja, rođendana, korporativnih događaja i druga okupljanja. Uz prirodni ambijent i sve potrebne savremene sadržaje, Vaša proslava će biti nezaboravna i potpuno bez stresa. Bilo da planirate manju intimnu ceremoniju ili veći događaj, Ranč Elena Vam nudi jedinstvenu kombinaciju prirode i komfora. Rezervišite svoje mesto već danas i stvorite uspomene koje će trajati ceo život!

Veliki Prostor

Veliki Parking

Dečije Igralište

Objekat Obezbeđen

Ranč Elena

Stvorite posebne
uspomene kod nas

//

Knjiga Utisaka

Vaša iskustva na našem ranču

//

Javite se

Stupite u kontakt sa nama

Bilo da imate pitanje, želite da saznate više o našim uslugama ili želite da rezervišete svoj termin, možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili direktno putem WhatsApp-a. WhatsApp dugme za brzi chat nalazi se u donjem desnom uglu Vaše stranice. Takođe, uvek ste dobrodošli da nas posetite lično. Ako Vam je lakše, slobodno popunite kontakt formu pored, i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Za brza pitanja i odgovore, posetite našu stranicu Pitanja.

Imate pitanja?